Membrane speciale

Membrane speciale

Membrane pentru poduri

Gemini poduri

Gemini poduri

Membrane caracterizate de o buna rezistenta la trafic. Gemini Poduri este o membrana special conceputa pentru zonele de trafic intens, datorita bunelor valori de rezistenta mecanica si rezistenta la temperaturi inalte.

Compound-ul membranelor GEMINI PODURI este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici, polipropilena atactica si aditivi anti-radacina. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp.

Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV.

Gama Gemini Poduri este produsa in varianta lisa cu grosimi de 4mm si 5mm.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, strat pentru structuri rutiere, poduri, viaducte.

Membrane antiradacina

Gemini antiradice

Gemini antiradice

Membrane bituminoase hidroizolante special concepute pentru gradinile de pe acoperisuri si pentru terase verzi. Datorita aditivului special antiradacini din compund rezista la actiunea de perforare a vegetatiei, asigurand perfecta impermeabilizare a sistemului.

Compound-ul membranelor Gemioni Antiradice  este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp.

Datorita aditivului special antiradacini din compund rezista la actiunea de perforare a vegetatiei, asigurand perfecta impermeabilizare a sistemului.

Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV.

Gama Gemini Antiradice este produsa in varianta lisa cu grosimi de 4mm si 5mm.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, acoperisuri verzi, multistrat protejate cu balast.

Membrane pentru difuzie

Pegasus Spot

Pegasus Spot

Membrana polimerica cu ranforsare din fibra de sticla. Punerea in opera se face prin semi-adeziune, pentru a facilita difuzia de vapori spre ventilatia acoperisului.

Indicat pentru aplicatii in semi-aderenta, strat intermediar.

Membrane adezive

Membrane autoadezive – Halley

Membrane autoadezive

Halley sunt  membrane bituminoase polimerice cu compound SBS, imbunatatit cu rasini ce-i confera excelente proprietati de lipire, flexibilatate la rece, o buna rezistenta mecanica si stabilitate dimensionala.

Membranele Halley sunt membrane autoadezive, avand doua tipuri de compound: pentru suprafata exterioara un compound APP, cu flexibilitate la rece (- 25°C)  elastoplastomeric, iar pentru suprafata interioara si margini un compound elastomeric, cu flexibilitate la -25°C, sensibil la presiune si foarte adeziv.

Calitatile sale excelente sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitate la rece ( - 25°C ) si adezivitatea la diferite tipuri de substrat. proprietatile de adezivitate permit o usoara adaptare a produsului in timpul aplicarii, in zome cu clima temperata. Adezivitatea mare ( cu ajutorul  aerului cald) face ca produsul sa fie pretabil si in zone cu clima rece.

Pot fi folosite ca substrat, strat final, membrane pentru controlul vaporilor.

Membrane termoadezive – Termostar

Membrane termoadezive

Termostar este o membrana termoadeziva, ce se activeaza prin caldura indirecta. Este recomnadata pentru proiectele unde folosirea focului deschis nu este posibila.

Compoundul membranelor Termostar consta intr-o mixura de bitum distilat modificat cu polimeri adezivi termoplastici, caracterizate fiind astfel de flexibilitate la rece (-20°C) si o excelenta adezivitate termica la marea majoritate a materialelor de constructii, metal, lemn si sisteme de izolatii sensibile la caldura. Acest compound, datorita formulei specifice, este potrivit aplicatiilor la flacara in multiple straturi. Deasemenea, sub actiunea focului, caldura este tranferata si celorlalte straturi ale hidroizolatiei, permitand aplicarea a doua membrane simultan, cele doua aderand perfect la suport sau termoizolatie.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar.

error: Content is protected !!