Membrane bituminoase sbs

Membrane bituminoase SBS

Gama Lybra

Gama Lybra

Este o membrana caracterizata de o buna flexibilitate la temperaturi joase, avand o ranforsare din poliester stabilizat.

Compound-ul membranelor Lybra  Mineral este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia.

Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat de protectie greu din pavele si un jet de beton sau pietris .

Gama Lybra este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 4 Kg/mp si 5 Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, multistrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol, monostrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol.

Gama Mercury

Gama Mercury

Este un tip de membrana caracterizata printr-o buna flexibilitate la rece si elasticitate. Avand in vedere compoundul sau, in cazul in care este folosita ca strat final, protectia sa este absolut necesara.

Compound-ul membranelor Mercury P este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-20 ° C), si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia. Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate.

O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat de protectie greu din pavele si un jet de beton sau pietris.

Gama Mercury este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 3,5 Kg/mp si 5 Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, monostrat sau multistrat pentru stoparea umiditatii.

Gama Uranus

Gama Uranus

Este o membrana cu excelenta flexibilitate la rece, aplicabila in orice zona climaterica, pentru terase sau acoperisuri foarte solicitate, gratie unei optime stabilitati dimensionale.

Compound-ul membranelor Uranus este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren (SBS). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-25 ° C) si elasticitatea. Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia.

Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat de protectie greu din pavele, un strat de beton sau pietris.

Gama Uranus este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 4 Kg/mp si 5,2 Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, multistrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol, monostrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol.

error: Content is protected !!