Membrane bituminoase app

Membrane bituminoase APP

Gama Sagitta

Gama-Sagitta

Membranele din aceasta gama sunt caracterizate de o optima flexibilitate la rece, combinata cu o buna rezistenta la actiunea razelor UV. Este potrivita pentru aplicatii unde nu sunt necesare performante speciale.

Compoundul membranei Sagitta este compuns dintr-o mixura de bitum modificat cu polimeri plastomerici. Aceste membrane sunt potrivite pentru zone cu clima temperat-calda, prin rezistenta lor la imbatranire termica si prin buna stabilitate dimensionala la cald (110C).Compoundul nu este afectat de actiunea razelor UV si are o excelenta pedonabilitate in timpul aplicarii, o caracteristica importanta pentru  suprafetele “la vedere”, unde estetica joaca un rol important.

Gama Sagitta este produsa in varianta lisa cu greutati intre 3 Kg/mp si 4 Kg/mp, iar in varianta mineral cu greutati intre 3,5 Kg/mp si 5 Kg/mp

Pot fi folosite ca strat final sau substrat pentru acoperisuri.

Gama Columba

Gama Columba

Este o membrana hidroizolanta caracterizata de o buna rezistenta la imbatranire si la actiunea razelor UV. Este indicata aplicatiilor in zone cu clima temperata.

Compound-ul membranelor Columba este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-5 ° C) si stabilitatea formei la cald (110 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp.

Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.

Gama Columba este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3 mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 3,5 Kg/mp si 5 Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, fundatii monostrat sau multistrat, membrana pentru controlul vaporilor.

Gama Virgo

Gama-Virgo

Membranele din aceasta categorie sunt combinatia ideala intre caracteristici de flexibilitate la rece, rezistenta la raze UV si la trafic usor.

Compound-ul membranelor VIRGO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-10 ° C) si stabilitatea formei la cald (120 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic.

O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV .

Gama Virgo este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 4 Kg/mp si 5Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, multistrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol, monostrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol.

Gama Orion

Gama-Orion

Este o membrana caracterizata de un bun comportament la actiunea razelor UV, avand o armatura din poliester stabilizat.

Compound-ul membranelor Orion P este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si stabilitatea formei la cald (130 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast, multistrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol, monostrat destinate impotriva urcarii umiditatii din sol.

Gama Orion este produsa in varianta lisa cu grosimi intre 3mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 4 Kg/mp si 5 Kg/mp.

Gama Phoenix

Gama Phoenix
  • Phoenix Fc - sunt caracterizate de o optima rezistenta la imbatranire termica, prelungind astfel durata de viata a sistemului hidroizolator. Sunt ideale pentru
  • aplicatiile in zonele cu clima calda, pentru acoperisuri termoizolate;
  • Sunt produse in varianta lisa cu grosimi intre 3 mm si 5 mm, iar in varianta mineral cu greutati intre 4 Kg/mp si 5,2 kg/mp ;
  • Compound-ul membranelor Phoenix FC Mineral este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-20 ° C) si stabilitatea formei la cald (140 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp ;
  • Phoenix Star - combina caracteristicile de flexibilitate la rece cu cele de stabilitate a formei la temperaturi ridicate. Au ranforsare din poliester si pot fi folosite in zone climatice variate ;
  • Compound-ul membranelor Phoenix Star este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP) ;

Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 ° C) si stabilitatea formei la cald (130 °C). Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra ;

Aceasta gama de membrane este produsa in varianta lisa cu grosimi de 4 mm, iar in varianta mineral cu greutati de 5,2 Kg/mp.

Pot fi folosite ca substrat sau strat intermediar, strat final, multistrat protejate cu balast.

error: Content is protected !!