Accesorii hidroizolatii

Accesorii hidroizolatii

Pentru sistemele de impermeabilizare bituminoase avem nevoie si de componente speciale, caracterizate prin etansare perfecta si instalare rapida. Formele particulare asigura aderenta la toate tipurile de membrane. Au o rezistenta excelenta atat la imbatranire cat si la actiunea agentilor chimici.

  1. Scurgeri de camp

scurgeri-de-camp

Scurgerile de camp sunt folosite pentru conectarea sistemelor hidroizolante cu conductele de eliminare a apelor pluviale de pe acoperisuri. Forma conica permite instalarea rapida iar flansa cu nervuri imbunatateste aderenta la membranele bituminoase; cele doua inele de pe partea cilindrica, au rol de etansare intre teava scurgerii si scurgerea pluviala.

  1. Scurgeri de colt

scurgeri-de-colt

Scurgerile de colt sunt concepute sa rezolve problema conctarii sistemelor de impermeabilizare la conductele ce elimina apele pluviale, cand aceste elemente sunt situate in apropierea peretilor. Scurgerile au o flansa cu nervuri pentru a imbunatati aderenta la membranele bituminoase. Coada are o lungime de 425mm si este compatibila cu pereti cu grosimi pana la 40cm.

  1. Parafrunzare

parafrunzoare

Parafrunzarele sunt elemente de protectie ale gurilor de scurgere impotriva diverselor obiecte ce pot infunda conducta de ape pluviale.

  1. Deflectoare de acoperis (aeratoare)

accesorii-hidroizolatii-deflectoare-de-acoperis-aeratoare

Rolul aeratoarelor este de a elimina vaporii de sub sistemul de impermeabilizare. Forma particulara a aeratoarelor, cat si capacele lor, asigura o aerisire continua a intregului sistem.

error: Content is protected !!